DESCHIDERE CONT TRANZACTIONARE
Bine ati venit! Ati accesat pagina care va faciliteaza deschiderea gratuita a unui cont de tranzactionare online pe bursa prin BT CAPITAL PARTNERS S.A., societatea de brokeraj a Bancii Transilvania
 Am citit si sunt de acord cu termenii de mai jos

1. INFORMATI-VA prin:

DOCUMENTUL DE PREZENTARE al societatii BT CAPITAL PARTNERS S.A.

Termenii si conditiile CONTRACTUALE - CONTRACTUL reprezinta documentul legal al acordului stabilit intre
Dvs. si BT CAPITAL PARTNERS S.A., cu privire la folosirea serviciului BT TRADE.
Politica BTCP de executare si administrare a ordinelor
Politica BTCP privind prelucrarea datelor cu caracter personal

Cererea de deschidere de cont pentru PERSOANE FIZICE
Cererea de deschidere de cont pentru PERSOANE JURIDICE

Alte informatii referitoare la activitatea pe care o veti desfasura prin intermediul BT TRADE:

Taxe si Comisioane
Modalitati de transfer de bani BVB
Modalitati de transfer de bani Piete Internationale
Modalitati de transfer de actiuni din depozitarul central
Modalitati de transfer de actiuni la depozitarul central
Modificari ale datelor de identificare ale Dvs.
Formulare necesare deschiderii unui cont BT Trade

2. COMPLETATI Formularul online prin:

Inscrierea completa si corecta a datelor personale ale Dvs. in Formularul online, in functie de tipul de cont corespunzator, ce va anunta administratorul de sistem privind intentia Dvs. de a deschide un cont online.
Dupa completarea corecta a tuturor campurilor, cererea Dvs. va fi inregistrata in sistem.

3. PREGATITI SI TRANSMITETI toate DOCUMENTELE

Veti primi prin posta, la ADRESA de corespondenta mentionata de Dvs. in Formularul online, CONTRACTUL si CEREREA DE DESCHIDERE DE CONT cu anexele aferente, pe care trebuie sa le completati, semnati/stampilati (in doua exemplare).

Dupa citirea, completarea si semnarea/stampilarea Documentelor necesare deschiderii de cont, va rugam sa le trimiteti prin posta cu confirmare de primire (in doua exemplare), impreuna cu ACTELE NECESARE DESCHIDERII CONTULUI, dupa caz, si cu dovada depunerii sumei de investit, la sediul BT CAPITAL PARTNERS S.A., sau le puteti aduce personal.

4. DEPUNETI suma initiala de investit atfel:

Pentru BVB:

NUMERAR, la oricare sucursala a Bancii Transilvania, sau prin TRANSFER BANCAR, in contul societatii BT CAPITAL PARTNERS S.A.
IBAN: RO96 BTRL 0130 1202 9256 90XX deschis la BANCA TRANSILVANIA Sucursala CLUJ
Suma minima pentru a deschide un cont de investitii online la BT CAPITAL PARTNERS S.A. pe Bursa de Valori Bucuresti este de 5000 RON

Pentru Piete Internationale:

NUMERAR, la oricare sucursala a Bancii Transilvania, sau prin TRANSFER BANCAR, in contul societatii BT CAPITAL PARTNERS S.A.
IBAN EURO: RO45 BTRL 0130 4202 9256 90XX deschis la BANCA TRANSILVANIA Sucursala CLUJ, cod SWIFT BTRL RO22
IBAN USD: RO79 BTRL 0130 2202 9256 90XX deschis la BANCA TRANSILVANIA Sucursala CLUJ, cod SWIFT BTRL RO22
Suma minima pentru a deschide un cont de investitii online la BT CAPITAL PARTNERS S.A. pe Piete Internationale este de 3000 EUR.

5. DESCHIDEREA SI ACTIVAREA contului de catre BT CAPITAL PARTNERS S.A.

Imediat ce documentele Dvs. au ajuns la noi si dupa ce avem confirmarea bancii noastre privind suma virata de Dvs. si incasata in contul BT CAPITAL PARTNERS S.A., veti primi la adresa de e-mail comunicata in Formularul online, setul de date de identificare confidentiale, user-ul si parola de autentificare:
      - pentru vizualizarea ordinelor de vanzare/cumparare de instrumente financiare, a situatiei soldurilor de numerar si a balantei portofoliului propriu de instrumente financiare;
Din acest moment aveti un cont activ la BT CAPITAL PARTNERS S.A. Cu ocazia primei logari in sistemul BT TRADE, trebuie sa schimbati parola de autentificare, astfel incat noua parola sa fie cunoscuta numai de Dvs.

6. TRANSMITEREA DOCUMENTELOR de catre BT CAPITAL PARTNERS S.A.

Veti primi prin posta, la ADRESA de corespondenta mentionata de Dvs. in Formularul online, cate un exemplar din CONTRACT si CERERE DE DESCHIDERE DE CONT, semnate si stampilate de catre BT CAPITAL PARTNERS S.A.

7. OBSERVATII

Va rugam sa retineti parola de autentificare. Acestea va fi cunoscuta doar de Dvs., neexistand posibilitatea comunicarii ei de catre personalul BT CAPITAL PARTNERS S.A. In cazul pierderii parolei, exista posibilitatea resetarii acestora doar de catre administratorul sistemului sau de dumneavoastra.
In cazul in care pentru o anumita perioada de timp doriti restrictionarea accesului la contul dvs, aceasta poate fi realizata printr-o notificare scrisa, trimisa la BT CAPITAL PARTNERS S.A.; redeschiderea contului se va face in acelasi mod.
In cazul in care aveti nelamuriri in legatura cu deschiderea de cont, urmatoarea adresa de e-mail va sta la dispozitie: bt-trade@btcapitalpartners.ro.

8. DECLARATII

Confirm ca am citit, am inteles si am acceptat termenii si conditiile exprimate in aceste pagini si in paginile indicate in link-uri.
Declar ca am luat la cunostinta cerintele si facilitatile oferite de BT CAPITAL PARTNERS S.A. pentru serviciul BT TRADE si imi asum raspunderea pentru riscurile ce decurg din tranzactiile efectuate prin intermediul mijloacelor electronice.